Miura Haruma

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Miura Haruma

Forum dedicat fanilor români ai lui Miura Haruma

2 participanți

Minna,Hello!

Ade-chan
    Ade-chan
    Admin
    Admin

Reputatie : 0
    Data de inscriere : 18/06/2010
    Varsta : 32
    Localizare : Tulcea,România;

Minna,Hello! Empty Minna,Hello!

Mesaj Scris de Ade-chan Dum Iun 20, 2010 7:01 am

Numele meu este Adelina(dar îmi puteţi spune Ade),am 17 ani(în curând 18 T_T)18 ani şi sunt din judeţul Tulcea.Sunt pasionată de Japonia şi cam de tot ceea ce ţine de ea(muzică,artă,cultură,anime,drame).Miura Haruma-san este actorul meu preferat,alături de alţi actori asiatici precum:Oguri Shun-san,Kamenashi Kazuya-san,Lee Hong Ki Oppa,Jang Geun Suk Oppa şi alţii.Primul film pe care l-am văzut cu Miura Haruma-san a fost...hmmm...să vedem..."Koizora",acum 1 2 ani.După aceea am început să urmăresc şi alte filme şi drame cu Haruma-san şi am realizat că a devenit actorul nr.1 pentru mine.
    Îl respect foarte mult pentru calităţile sale actoriceşti,dar şi pentru aptitudinile muzicale!
    Miura Haruma-san Fightooooo~O!
    Dacă aveţi vreo întrebare,nu ezitaţi!^^

Ultima editare efectuata de catre Ade-chan in Dum Ian 30, 2011 11:29 pm, editata de 2 ori
    Sandra
    Sandra
    Moderator
    Moderator

Reputatie : 0
    Data de inscriere : 19/06/2010
    Varsta : 32
    Localizare : Bacau

Minna,Hello! Empty Re: Minna,Hello!

Mesaj Scris de Sandra Dum Iun 20, 2010 3:58 pm

Ma bucur sa te cunosc Ade, si eu sunt fascinata cel mai mult de Japonia si tot ce tine de ea(inca ma mai uit la animeuri Embarassed ....offf). Sper ca vom ajunge sa ne cunoastem mai bine Very Happy

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 11:02 am