Buna! Ma numesc Sandra (Sandora in japoneza ) - am zis sa fiu in ton cu subiectu) am 18 ani si sunt din Bacau. Hmmm o sa fiu sincera am vrut "sa ma fac cunoscuta" doar dupa ce vedeam ceva cu Miura-san asa ca acum vreo 3 ore m-am apucat sa vad Koizora (filmul:D). Ce pot sa spun.......m-a facut sa plang ( (de ceeeee?........n-am mai plans decat la un alt film pana acum........offf imi strica recordu....glumeam)oricum a fost foarte frumos, si m-a emotionat peste masura. ma bucur ca am apucat sa-l vad si sunt sigura ca in timp Miura-san va deveni din ce in ce mai bun. Pana atunci voi incerca sa ajut sa-l facem cat mai cunoscut in Romania si sa ma uit la mai multe filme si seriale cu el (de abia astept sa termin cu scoala de soferi ca sa ma pun pe treaba).....scuzati mesajul lung (sunt cam vorbareata ). Asa, trebuie sa mentionez si eu ca-s fan Japonia si Coreea ( cateodata ma mai uit si la filme sau seriale Asiatice-taiwan,thailand,china....etc.....spre ex daca is facute dupa o versiune japoneza sau coreeana precum hana yori dango sau hana kimi), in ultimu timp numai melodii din astea ascult (iar colegii ma intreaba ce boala ascult ) ).
3 participanți
Hajime mashite :)
Sandra- Moderator
Reputatie : 0
Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 32
Localizare : Bacau
- Mesaj n°1
Hajime mashite :)
Ade-chan- Admin
Data de inscriere : 18/06/2010
Localizare : Tulcea,România;
- Mesaj n°2
Re: Hajime mashite :)
Şi mie îmi pare bine să te cunosc Sandora-chan!
Şi la mine se uită lumea ciudat când spun că ascult cam doar muzică japoneză şi coreeană,dar deja m-am obijnuit cu ideea de a fii diferită şi considerată de ceilalţi un pic "wierdo".
Bun venit la noi!(hahaha...a sunat cam ciudat asta... )
Şi la mine se uită lumea ciudat când spun că ascult cam doar muzică japoneză şi coreeană,dar deja m-am obijnuit cu ideea de a fii diferită şi considerată de ceilalţi un pic "wierdo".
Bun venit la noi!(hahaha...a sunat cam ciudat asta... )
MiiutaChan- Admin
Data de inscriere : 18/06/2010
Localizare : nirvana
- Mesaj n°3
HAHAHA NEKO chan,nu esti singura....Sandora,bun venit,sper ca alaturi de noi sa te simti ca intr-o mare familie,eu am mare incredere in tine si te consider prietena mea,mai ales ca noi ne cunoastem destul de bine deja,ma bucur ca iti place Miura San si sper sa facem treaba buna impreuna,Gambatte!
Sandra- Moderator
Data de inscriere : 19/06/2010
Localizare : Bacau
- Mesaj n°4
Multumesc pentru incurajari