BUNA TUTUROR MA NUMESC ALEXANDRA ,DAR PRIEENII IMI SPUN AYU,SUNT NOUA PE AICI SI DIN CATE AM OBSERVAT IMPARTIM ACEEASI PASINUE JAPONIA . AM FOST SI SUNT TARE INCANTATA CAND AM GASIT ACEST FORUM DEDICAT LUI MIURA CHU ^_^ AM VAZUT CA SUNTETI MICUTI FATA DE MINE ,DAR ORICE INTREBARE A-TI AVEA IN LEGATURA DESPRE JAPONEZII,JAPONIA ,FILME,MUZICA,SA MA INTREBATI AS FII INCANTATA SA VA POT AJUTA. ACEASTA TARA MA CAPTIVAT ACUM 9 ANI SI STIU O GROAZA DE LUCRURI.INCLUSIC LIMBA JAPONEZA.HAJIMEMASHITE YOROSHIKU ONEGAI SHIMASU ^___^ SPER SA NA INTELEGEM DE MINUNE
4 participanți
Hello~hello
AYU- Moderator
Reputatie : 0
Data de inscriere : 30/01/2011
Varsta : 37
Localizare : ROMANIA
- Mesaj n°1
Hello~hello
Ade-chan- Admin
Data de inscriere : 18/06/2010
Varsta : 32
Localizare : Tulcea,România;
- Mesaj n°2
Re: Hello~hello
Bine ai venit... Ayu-san? Ii,desu ka?XD
Eu sunt Ade...!Yoroshiku~
Ma bucur ca ni te-ai alaturat si sper sa te simti bine alaturi de noi!
Happy posting~
p.s.:ce dragut ca stii japoneza...si eu incerc sa invat...
Eu sunt Ade...!Yoroshiku~
Ma bucur ca ni te-ai alaturat si sper sa te simti bine alaturi de noi!
Happy posting~
p.s.:ce dragut ca stii japoneza...si eu incerc sa invat...
AYU- Moderator
- Mesaj n°3
DOMO ,GENKI DESU ^__^"YOROSHIKU-NE ADE-CHAN.DACA ITI PLACE LIMBA JAPONEZA O VEI INVATA CU DRAG.GAMBATTE KUDASAI
Ade-chan- Admin
Localizare : Tulcea,România;
- Mesaj n°4
Hai,nihongo ga hontouni suki desu. Gambaremasu!
MiiutaChan- Admin
Localizare : nirvana
- Mesaj n°5
bun venit iti urez si eu^_^
hajimemashite!
care sunt dramele tale preferate? si...de une esti?
hajimemashite!
care sunt dramele tale preferate? si...de une esti?
AYU- Moderator
- Mesaj n°6
Hajimemashite Miiuta -Chan Iti multumesc pentru urari Drama mele preferate sunt:Atashinchi no Danshi,Bloody Monday ,Buzzer Baet,Clone Baby,Code Blue,FACE MAKER,Tumbling,Taisetsu na Koto wa Subete Kimi ga Oshiete Kureta,Mioka aceste drame sunt printre multe multe alte drame care imi plac.Mai imi plac si cele k-drama si acestea ar fii o multine.Sunt din Bucuresti.Tu?
Sandra- Moderator
Data de inscriere : 19/06/2010
Localizare : Bacau
- Mesaj n°7
Salutari! Nice to meet you! Eu cu japoneza nu le am deloc, abia dupa ce termin cu Bacu-ul ma apuc s-o invat ca lumea:D. Have fun si happy posting! ><
AYU- Moderator
- Mesaj n°8
IMI PARE BINE DE CUNOSTIINTA SANDRA ITI SPUN CA LIMBA JAPONEZA ESTE FOARTE DESCURAJATOARE,AM AUZIT DE LA MULTE PERSOANE SI AM SIMTIT-O PE PIELEA MEA:o DAR DACA ITI PLACE, AI AMBITIE SI RABDARE O SA INVETI REPEDE ASA AM FACUT SI EU IN PRIMA LUNA" TOTI IMI SPUNE-AU CE AI INNEBUNIT ALTA LIMBA NU VREI SA INVETI TOCMAI PE ASTA AI GASITO" SI M-AM LUAT DUPA ACELE PERSOANE ,INTR-O LUNA AM INVATAT CEVA PENTRU CA IMI FACEM TIMP IN FIECARE ZI NICI MAI MULT, NICI MAI PUTIN DE 2 ORE. NU STIAM NIMIC IN AFARA DE NIHONGO" LIMBA JAPONEZA".SI NU AM MAI PUS MANA PE CARTEA DE JAPONEZA VREO 2 LUNI.CAND AM APUCAT DIN NOU A FOST CEL MAI GREU PENTRU CA UITASEM COMPLET TOTUL,PENTRU CA NU MAI CITISEM ,NU MAI VORBISEM DELOC.EU ITI RECOMAND SA ITI CUMPERI O CARTE DE LIMBA JAPONEZA CU CD sunt cele mai bune ,un dictionar ,multe anime,si j-drama .Timp de 3 luni ma-m uitam la j-drama cu subtitrare,dupa accea mai uitam fara .PENTRU CA TE FAMILIARIZEZI CU CUVINTELE.SPER SA ITI FII FOST PUTIN DE AJUTOR DESPRE LIMBA JAPONEZA PS: BAFTA SI SUCCES LA BACALAURET ATAT EU ,NOI SI MAI ALES MIURA-KUN ITI TINEM PUMNII